About Us>

Our Sponsored Children

Seagull Leadership International is a non-profit 501c(3) organization run by students registered with the Seagull Culture and Education Association. Our mission is to inspire passionate students to use their skills and creativity to connect with communities around the world to promote cultural diversity and guide the less fortunate to a brighter future.

Contact>

       T: 510-498-1118

       E: sgleadershipint@gmail.com

       Fremont, CA

© 2016 - 2019 by Seagull Leadership International Proudly created by Jessica Feng

  • Facebook Social Icon

海鸥国际青少年领导组织是一个由高中生创立和运作的非盈利机构。我们的宗旨是激发富于热忱的中学生发挥其技能和创造力,促进世界各地多元文化之间的交流, 并引导弱势人群走向一个更加光明的未来。

1) Mercy - Libya

2) SF City Impact

关于我们>

我们是谁

海鸥国际青少年领导组织是一个由高中生创立和运作的非盈利机构。它成立于2016年,总部设在美国加州弗里蒙特市,发展至今已有奥克兰,海沃德和旧金山南湾和中国福州四个分部,会员100多名。SLI 已筹集数千元经费并陆续捐助给了急需的贫困儿童.

我们的任务

我们的使命是激发富于热忱的中学生发挥其技能和创造力,促进世界各地多元文化之间的交流并引导弱势人群走向一个更加光明的未来。

我们所做的

我们的活动包括文化表演,慈善才艺表演,社区,国内外社区志愿者活动,弱势群体募捐活动,文化交流项目,教育研讨会和儿童赞助活动。